Hoe werkt 'VIVEL Verbindt'?

Registreer 

Wil je een goed idee en/of initiatief indienen? Uitsluitend eerstelijnsmedewerkers, -zorgverleners en lokale besturen kunnen zich registreren via deze link. Je kan je registeren als individu, maar sterker nog, kan je ook posten als individu in een organisatie.  

Deel jouw idee of initiatief 

  • Alle eerstelijnsmedewerkers, -zorgverleners en lokale besturen kunnen goede ideeën en initiatieven als voorstel  indienen.
  • Beschrijf concreet je goed idee of initiatief, met een goede titel en een heldere uitleg. Geef aan waarom jouw/jullie idee precies een goed idee is en goed werkt. Geef ook aan wat de struikelblokken zijn. Indien gewenst, kan je je contactgegevens vermelden. 
  • Indien je nog documenten zou willen meesturen, mail ze dan afzonderlijk door naar info@vivel.be. Wij laden ze voor jou op zodat deze ook in je bijdrage verschijnen.
  • De nieuw ingegeven bijdragen worden eerst door één van onze moderatoren getoetst aan de afspraken voordat ze worden gepubliceerd op het platform. Daarom zal jouw bijdrage nooit onmiddellijk verschijnen. In tijden van grote drukte op het communicatieplatform kan dit meer tijd in beslag nemen maar wij doen er alles aan om jullie bijdragen zo snel mogelijk te posten.
  • De indieners krijgen een bericht van de moderator als een bijdrage wordt gepubliceerd of verwijderd. Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd. 
  • Je kan je gepubliceerd idee of initiatief delen op je eigen Facebookpagina of via Twitter.

Stem en reageer op ideeën en/of initiatieven 

Nadat ze geregistreerd zijn, kunnen andere eerstelijnsmedewerkers, -zorgverleners en lokale besturen op een gepubliceerde bijdrage stemmen en reageren. Ga in gesprek met elkaar.

Hier vind je een overzicht van de goede ideeën en initiatieven met hun stemmen en reacties per thema.

Deel ideeën en/of initiatieven met anderen 

Deel goede ideeën en initiatieven met je collega’s, familie en vrienden via je Facebookpagina of via Twitter.

Moedig andere eerstelijnsmedewerkers, -zorgverleners en lokale besturen aan om zelf ook een idee of een initiatief in te dienen en te leren van en met elkaar!